BLANCHE NATÚRKOZMETIKUM - BLOG

Szemkörnyék ápolás - mit, mikor és hogyan?

2018. november 11. - Blanche Natúrkozmetikum

shutterstock_155805716.jpg

Folytatjuk a "mit, mikor és hogyan" sorozatunkat, melyben ismét két termékünket hasonlítjuk össze, hogy könnyedén megtalálhassátok a számotokra legmegfelelőbb verziót. A szemkörnyék ápolás leginkább a 25 év feletti korosztályt érinti, azonban sokan nem tulajdonítanak neki különösebb figyelmet, mindaddig, amíg a mimikai ráncok vagy a szem alatti karikák zavaróvá nem válnak. Éppen ezért szeretnénk bemutatni, hogy miért fontos a szemkörnyéki bőr megfelelő ápolása, és hogy az ideális termékkel mennyi pozitív hatás érhető el!

Az első és legfontosabb kérdés, amivel sokan kerestek meg minket, hogy a szemkörnyék ápolásához elegendő-e a jól bevált arckrém vagy ennél speciálisabb gondoskodást igényel? A válaszunk pedig: nem véletlenül léteznek szemkörnyékápolók! :) Tehát igen, az "egyszerű" arcápolási rutin nem elegendő, fontos, hogy célzott és hatásos termékekkel gondoskodjunk ennek a vékony bőrfelületnek az ápolásáról, hiszen ezen a területen jelentkeznek leghamarabb a kor és stressz jelei.

Az ideális termék megtalálása

Ahogyan a megfelelő arcápoló kiválasztásánál, úgy ebben az esetben is fontos tisztában lennünk a bőrünk típusával és igényeivel. A Blanche kínálatában jelenleg kétféle szemkörnyékápoló található, melyek ugyan kiszerelésükben azonosak (mindkettő 15 ml és airless* flakonban kapható), azonban mind összetételükben, mind hatóanyagaikban eltérőek.

Tudtad? Bizonyos termékeinket speciális, úgynevezett airless technológiával megalkotott tégelyekbe zárjuk, mely a vákuumos kialakításának köszönhetően biztosítja számodra, hogy a termék minden cseppjét maradéktalanul felhasználhasd, miközben nem jut bele semmilyen szennyeződés vagy felesleges levegő!

img-8017.JPG

A Q10-ben és hyaluronsavban rejlő erő

Ez a két összetevő viszonylag gyakran megtalálható termékeinkben, ami nem véletlen, hiszen lenyűgöző hatásokkal rendelkeznek. A hyaluronsav intenzív hidratáló anyag, mely segít a bőr rugalmasságának fenntartásában, és ami nem mellesleg természetes összetevője a kötőszöveteknek, azonban az évek múlásával termelődése csökken, így bizonyos kor felett szükség van a pótlására. A koenzim Q10 mindamellett, hogy elősegíti a kollagén és elasztin termelődését (a bőr rugalmasságáért felelős anyagok), hozzájárul a ráncok mélységének csökkentéséhez is. A tökéletes kombináció, melyek az erős antioxidáns hatóanyagok mellett megtalálhatók a Q10 + hyaluronsavas szemkörnyékápolónkban is, amit azok számára fejlesztettünk ki, akik már 25 éves koruk környékén szeretnének gondoskodni a szemkörnyékük gyengéd, "visszafogott" ápolásáról és fontos számukra, hogy vegán termékkel tehessék mindezt. Testesebb, krémesebb állagának és púderes virágillatának (hipoallergén) köszönhetően tökéletes kiegészítése lehet az esti arcápolási rutinnak!

img-8016.JPG

A kollagén és zöldtea bomba párosa

Igazi nehézbombázók a szemkörnyék ápolásában és a ráncok csökkentésében! A kollagén* (ahogy fentebb már említettük) megtalálható az emberi szervezetben is: egy, a bőr rugalmasságáért felelős anyag, aminek termelődése az évek múlásával csökken, így fontossá válik a pótlása. A zöldtea kivonat mindamellett, hogy kiváló antioxidáns, segít a ráncok kialakulásának megelőzésesben, ráadásul élénkíti és felfrissíti a bőrt. A Kollagénes szemkörnyékápolónk zöldtea kivonattal tehát egy jóval koncentráltabb ránctalanító hatású összetevőket tartalmazó termékünk, melyet kifejezetten a 25 év felettiek számára fejlesztettünk ki, akik szeretnék megelőzni a mélyebb ráncok kialakulását. Könnyed állagának köszönhetően kiválóan beilleszthető mind a nappali, mind az esti arcápolási rutinba, a benne található aromavizeknek (rózsavíz és nerolivíz) köszönhetően pedig nem csak a ráncokkal veszi fel hatásosan a harcot, de nyugtatólag és frissítően is hat.

Tehát összegezve: míg a Q10 + hyaluronsavas szemkörnyékápolót a 25 év körüli (akár már 20 éves kortól), hidratálást és ápolást igénylő bőrrel rendelkezőknek, addig a Kollagénes szemkönyékápolót zöldtea kivonattal már a 25 év feletti, érettebb és száraz bőrrel rendelkező vásárlóinknak ajánljuk. :)

Ha bármilyen kérdésetek lenne a témát illetően, keressetek minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! Reméljük hasznos információkkal szolgáltunk számotokra, és segítettünk eldönteni, hogy milyen szemkörnyékápolót válasszatok!

Szeretettel ölelünk Titeket,
Blanche csapat

*A szemkörnyékápolóban található kollagén miatt a termék ugyan nem vegán, de fontos kihangsúlyoznunk, hogy ez az összetevő állatkínzás mentes forrásból származik, melyet tanúsítvánnyal tudunk igazolni!

A bejegyzés trackback címe:

https://blanchenaturkozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr8614333985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása