BLANCHE NATÚRKOZMETIKUM - BLOG

Természetes arcápolási rutin Blanche termékekkel

2018. július 15. - Blanche Natúrkozmetikum

img_6589.jpg

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos egy rendszeres arcápolási rutin kialakítása. Bőrünk különös terhelésnek van kitéve manapság, hiszen a levegőből rákerülő szennyeződések mellett sokunk esetében a sminktermékek is plusz rétegként tömítik el a lélegezni vágyó pórusokat. Bár a modern szépségápolási piacon már megjelentek azok a termékek, amik "jobb" lélegzést biztosítanak az arcbőrnek (alapozók, púderek, korrektorok), a mindennapi arctisztítás- és ápolás akkor sem maradhat el, ha hosszútávon szeretnénk megőrizni a bőrünk egészségét!

A Blanche kínálatának kialakítása során igyekszünk arra törekedni, hogy termékeink tökéletesen egymásra épüljenek és kiegészítsék egymást, így a vásárlóinknak nem kell eltérő márkákat alkalmazni a bőrápolási rutinjukban. Ez több szempontból is előnyökkel jár:

  • Az eltérő márkák termékei gyakran nem működnek együtt jól, a különböző előállítási eljárások és összetevők révén
  • Így, mielőtt egy "külsős" terméket be szeretnénk építeni a rutinunkba, tesztfázist kell futtatni, ami gyakran kudarccal zárul
  • És kezdhetjük előről az ideális termék utáni kutatást és tesztelést, ami felesleges pénzkidobással járhat
  • Mindamellett, ha egyetlen márka kínálatából választjuk ki azt a 4-5 terméket, melyre az alap arcápolási rutinunk épül, jó eséllyel kedvezményes áron juthatunk hozzájuk (ingyenes szállítás, kedvezménykuponok, csomagajánlatok, stb.)

img_6470.jpg

Az általunk kialakított alap arcápolási rutin Blanche termékekkel

Engedjétek meg, hogy bemutassuk az általunk kialakított alap arcápolási rutint, mely tökéletesen alkalmas normál bőrre, ugyanakkor bizonyos termékek kicserélésével szinte bármilyen bőrtípusnak ideális lehet! Ha te is küzdesz a száraz, vízhiányos, zsíros vagy kombinált bőrtípusoddal, nyugodtan fordulj hozzánk e-mailben, hogy a legmegfelelőbb bőrápolási rutint tudjuk ajánlani számodra, illetve hasznos tippekkel is segítsünk téged a kozmetikumok használatával kapcsolatban!

Lássuk tehát az arcápolási rutint lépésről-lépésre:

  1. lépés: az arcbőr megtisztítása a szennyeződésektől. Ehhez tökéletes választás a micellás vizünk, mely nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot, így nem terheli bőrünket nyáron sem és nem hagy ragacsos érzést maga után, ugyanakkor rózsavíz tartalmának köszönhetően kellemes aromával kényezteti érzékszerveinket. Sminkeltávolításra is kiválóan alkalmas, de a smink nélküli arcbőrön is érdemes naponta 1-2 alkalommal (reggel és este) alkalmazni, így eltávolítva a felesleges faggyút és szennyeződéseket.
  2. lépés: radírozás. Ezt a folyamatot általában heti egy alkalommal elegendő elvégezni. Erre nem is ajánlhatnánk kíméletesebb terméket, mint agyagos arcradírunkat epermaggal, ami isteni illatával és apró szemcsés kialakításának köszönhetően azonnal közönségkedvenc lett!img_1872.JPG
  3. lépés: az arcbőr mélyhidratálása. Ezt leginkább csak radírozás után ajánljuk, tehát szintén elegendő heti egy maximum két alkalommal megejteni. Ehhez az egyik legújabb innovációnkat, a matcha zöld teás arcpakolásunkat javasoljuk, mely nem csak normál, de zsíros bőr esetén is kiválóan alkalmazható, mélyen hidratál, és segít a faggyútermelés szabályozásában a benne található hatóanyagoknak köszönhetően.
  4. lépés: végül, de nem utolsó sorban a hidratálás és ápolás. Kínálatunkban többféle arckrém is található, melyek egy dologban azonosak: tartalmaznak C-vitamint. Attól függően, hogy az arcápolási rutinunkat reggel, vagy este végezzük, választhatunk a nappali arckrém, és az éjszakai arckrém közül! Mindegyik csodásan hidratálja, táplálja és frissíti a bőrt. A nappali krém tökéletes sminkalapnak is, hiszen pillanatok alatt beszívódik és nem hagy ragacsos érzést a bőrön, míg az éjszakai verzió valamivel mélyebb hidratálást eredményez.

img_6376.jpg

Alakítsátok a saját életstílusotokhoz és egyéni igényeitekhez!

Kínálatunkban minden bőrtípus megtalálhatja a számára ideális választást, így ezt az alap arcápolási rutint egyszerűen a saját igényeidre tudod alakítani! Ha úgy érzitek, segítségre lenne szükségetek az ideális termékek kiválasztásában, ne habozzatok, keressetek meg minket e-mailben, az info@blanche.hu címen, vagy valamely social media felületünkön! Készséggel állunk a rendelkezésetekre, és segítünk kiválasztani a számotokra legmegfelelőbb termékeket, hogy a lehető legjobb gondoskodást nyújthassátok bőrötöknek!

Ne feledjétek, hírlevelünkre is érdemes feliratkozni (lefele kell görgetni a főoldalon), hiszen minden hónapban kihagyhatatlan ajánlatokkal szeretnénk kedveskedni nektek

Arcápolásra fel!
Szeretettel ölelünk Titeket,
Blanche Csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://blanchenaturkozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr4114088801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása