BLANCHE NATÚRKOZMETIKUM - BLOG

15 ml-be sűrített tömény csoda

2018. szeptember 03. - Blanche Natúrkozmetikum

img_0406.JPG

Szeptember van! Muszáj kimondanunk, leírnunk, tudatosítanunk, amennyiszer csak tudjuk, annyira hihetetlen számunkra, hogy máris a nyár végéhez értünk. Bár a jó idő még kitart, érezni az ősz első fuvallatait is: hűvösebbek az éjszakák, korábban sötétedik, a szellő is balzsamosan simogat, de a legfontosabb változás bennünk érezhető! Ösztönösen kezdünk ráhangolódni az átalakulásra, ilyenkor pedig még nagyobb szükség van a belső figyelemre, hogy meghalljuk, mit sugall a testünk/lelkünk.

Bevalljuk, mi nagyon vártuk már ennek az időszaknak az eljövetelét! Egyszerűen rajongunk az ősz minden momentumáért. Persze minden évszakban képesek vagyunk meglelni a jót, az előnyt, a szépet - amire buzdítunk Titeket is - de mégis, az ősz képes igazán előcsalogatni belőlünk a legtisztább, mondhatni gyermeki rajongást és alázatot.

A nyári pezsgést követően ez az átmeneti időszak "rákényszerít", hogy a kuckózós napokon nagyobb figyelmet fordítsunk a jelenre és önmagunkra. A csípősebb időnek hála fontosabbá válik, hogy gondoskodjunk a testünkről, kívül és belül egyaránt. Pontosan az ilyen időszakokhoz fejlesztettük ki egyik nagy kedvencünket, ami nem más, mint a Vitaminos arcszérum argánolajjal. Ebbe az aprócska üvegcsébe annyi csodálatos hatóanyagot sűrítettünk, hogy elegendő belőle pár csepp csupán hetente néhány alkalommal, és az eredmény nem marad el!

Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint vásárlóink őszinte elégedettsége. Hiszünk a visszajelzések erejében, akár pozitív, akár építő kritika jellegű, így külön öröm számunkra, hogy a csoda szérumunkról ennyire elismerően nyilatkoztok:

"Istenem, végre egy olajos arcszérum, amitől nem leszek pattanásos! Csakis szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni erről a termékről! Száraz, sokszor vízhiányos a bőröm, de így sem használom minden nap, mert egyszerűen nem igényli a bőröm, annyira jól hidratál! Megfogadva Kata ajánlását, csak éjszakai arcápolóként használom egy alapos arctisztítás után. Az illata nagyon kellemesen olajos, a pipettás adagolás pedig nagyon jó megoldás ehhez a termékhez! Imádom, nem fogy gyorsan, tehát ár-érték arányban abszolút megéri... - Csóka Szilvia"

Szilvia tökéletesen összefoglalta, hogy leginkább kiknek ajánljuk (száraz, vízhiányos bőrűeknek) ezt a terméket, és mikor a leghatásosabb alkalmazni (éjszakai rutin során)! Sokan tartanak az olajos arcápolóktól, hogy nem szívódik fel teljesen, esetleg eltömíti a pórusokat, megnehezíti a bőr szabad lélegzését. A Vitaminos arcszérumunk argánolajjal minderre rácáfol.

img_0482.jpg

A szérum lényegében négyfelé olajat tartalmaz (szőlőmag, argán, makadámiadió és jojoba), melyekről érdemes tudni, hogy úgynevezett száraz olajok, amiknek egyik pozitív hatása a könnyed felszívódás, mely által nem hagynak zsíros érzetet a bőrön.

"...Nem hagy zsíros érzetet, alapozó alá is használható, bár mostanában már van hogy nem is alapozok, annyira szép, egyenletes és ragyogó lett a bőröm az olaj használata óta. Az illata nagyon finom, és elég 2-3 apró csepp, így hónapokig kitart... - Heléna"

Ahogy Heléna is írta, ha különösen száraz, vízhiányos az arcbőrötök, akkor a termék akár nappali arcápolóként, alapozó alá is alkalmazható. Arra azonban mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy a szérumot  gyengéden, az ujjbeggyel finoman ütögető mozdulatokkal vigyünk fel az arcbőrre, és hagyjunk neki elegendő időt teljesen felszívódni.

Az olajok mellett a termékben található E-vitamin is, mely bizonyítottan hozzájárul a bőr nedvességtartalmának növeléséhez, így a csípősebb őszi napokon is elősegíti az arcbőr puhaságnak és hidratáltságának megtartását. Emellett a kis üvegcsébe csempésztünk még Koenzim Q10-et is, ami antioxidáns hatása mellett elősegíti a természetes kollagén és elasztin termelődést, így csökkentve a ráncok mélységét.

img_9512.jpgHa mindez nem lenne elég, a terméknek mesés, púderes illata hozzájárulhat, hogy a borongósabb őszi napokon is jókedvűen induljon- vagy éppen érjen véget a nap!

"Kicsit félve próbáltam ki először, mert tartok az olajos, zsíros készítményektől. Nos, 100%-os rajongója lettem a készítménynek, mert szinte azonnal felszívódik és nagyon kellemes az illata. - Lisányi Berta"

Akárcsak Berta, ti is adjátok át magatokat az arcszérumunk kényeztetésének, és éljétek meg az ősz mesés pillanatait ragyogóan sima, hidratált arcbőrrel! Ó, és ne felejtsetek el beszámolni nekünk akár itt kommentben, akár Instagramon az őszi képeink alatt, hogy számotokra mitől válik tökéletessé ez az évszak! Mit szerettek benne a leginkább? :)

Szeretettel ölelünk Titeket,
Blanche Csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://blanchenaturkozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr9814211895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása