BLANCHE NATÚRKOZMETIKUM - BLOG

Nem tudod melyik arckrém lenne ideális számodra? Segítünk választani!

2019. január 09. - Blanche Natúrkozmetikum

blanche_arckrem.jpgNagyon sok levelet kapunk tőletek - amit imádunk olvasni, mert szeretjük a személyes kapcsolatot veletek :) - és legtöbben az arckrém választással kapcsolatban írtok nekünk. Gondoltuk a legegyszerűbben úgy segíthetünk a döntésben, ha írunk erről egy blogbejegyzést, mert ahány nő, annyi féle bőrtípus és annyi féle arcápolási rutin létezik.

Nálunk, a Blanche Natúrkozmetikumnál fontos szempont volt, hogy úgy alakítsuk ki az arckrém arzenálunkat, hogy szinte mindenki megtalálhassa kínálatunkban a számára ideális hidratáló krémet, mind textúrában, mind illatban egyaránt. Ugyanakkor fontos szempont volt az is, hogy ne teremtsük meg a bőség zavarát, ami könnyedén összezavarja a vásárlót, és elveszi kedvét a keresgéléstől, így termékeinket igyekszünk úgy fejleszteni, hogy egyetlen krém akár többféle problémára is megoldást kínáljon.

Ha ezt a bejegyzést olvasod, akkor egy tudatos nővel van dolgunk, ami azt jelenti, hogy Te pontosan tudod, mit keresel egy krémben, mire van szüksége a bőrödnek, mi az az alapanyag, amivel egyáltalán nem szeretnél találkozni, és tisztában vagy vele, hogy a bőrápolásban mennyire fontosak a természetes hatóanyagok, hiszen bőrünk nem felejt.

blanche_arckrem2.jpg

Mindezek tudatában nekünk már csak néhány apró információval kell segíteni a döntésed. Mielőtt azonban belevágnánk az arckrémek részletes górcső alá vételébe, fontos kiemelnünk, hogy egy adott termék nem biztos, hogy az év minden napján és minden élethelyzetben képes ugyanazt nyújtani számodra, hiszen rengeteg tényező befolyásolja bőrünk aktuális állapotát, mint például: az évszakok, napi folyadékbevitel, táplálkozás, havi ciklusunk, és akkor a legmakacsabb tényezőt, a stresszfaktort még nem is említettük. Ezért fontos, hogy kísérletezz, és légy türelmes. Ha egy bevált krém hirtelen nem kezd hatni, előbb a mindennapi körülményeket elemezd, és ha egyik sem aktuális az említett példákból (stressz, ciklus, stb.), akkor is tudd, hogy ahogyan mi, úgy bőrünk is pár évente változik, így előfordulhat, hogy éppen új szükségletei alakulnak ki.

De nem is szaporítjuk tovább a szót, jöjjön, aminek jönnie kell: Blanche arckrémek összehasonlítása egy táblázatban több szempont alapján:

blanche_arckrem-valaszto.png

Ha maradt még benned megválaszolatlan kérdés, szívesen állunk rendelkezésedre. Keress minket bátran az elérhetőségeink bármelyikén.

Szeretettel,
- Dani Kata (termékfejlesztő, márkatulajdonos)

A bejegyzés trackback címe:

https://blanchenaturkozmetikum.blog.hu/api/trackback/id/tr5914543570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása