6+1 bevált természetes szépségápolási tipp

2019. április 05. - Blanche Natúrkozmetikum

szepsegapolas.jpg

A mai rohanó, digitális és olykor kissé zavaros világban egyre nagyobb igény jelentkezik az egyszerű, természetes és ami a legfontosabb, a kikapcsolódást elősegítő tevékenységekre, tippekre, trükkökre. Most a szépségápolással kapcsolatosan gyűjtöttünk össze, és zártunk "megújult" csomagolásba 6+1 tippet.

Tovább

Tavaszi upgrade 5 bevált tippel!

tavaszi_tuning_3.jpg

Minden évszaknak megvan a maga szépsége, ugyanakkor a "veszélye" is. A hosszú, borongós tél bizony megviseli a szervezet energia- és vitaminraktárjait, így a tavasz könnyedén indulhat nehézkesen, legrosszabb esetben akár betegséggel is. Összegyűjtöttük tehát azokat a tippeket és trükköket, amikkel elkerülhetitek mindezeket, és teljes energiabedobással vághattok bele a megújulás évszakába! :)

Tovább

Miért nem vegán minden, ami cruelty-free?

vegan_vs_cruelty_free.jpg

Kis hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tudatosság, ami az élet számos területére ráhúzható: egészségTUDATOS táplálkozás, tudatos vásárlás, tudatos karrierépítés, tudatos bőrápolás és társai. Azonban, mint megannyi korunkbeli "trend"-nél, ennél is csakhamar megjelentek a végletek. Sajnos, ami az internet legnagyobb áldása, az az átka is, ez pedig nem más, mint az információ. Ugyanis, sokan szeretnek megalapozatlan, olykor elvakult véleményt információnak álcázva megosztani másokkal, és ezzel olyan lavinát elindítani, ami gyakran az "ártatlanok" nyakába zúdul. Ide tartozik a manapság sokat emlegetett vegán vs. cruelty-free téma is, aminek kapcsán roppant szélsőséges álláspontokkal találkozhattunk már az online világban.

Tovább

Vitaminos vs. Hialuronsavas arcszérum - mit, mikor és hogyan?

img_8150.jpg

Ezúttal ismét egy "mit, mikor és hogyan" gyöngyszemmel készültünk számotokra, mégpedig az arcszérumok világába kalandozunk kicsit, ugyanis most januárban érkezett meg legújabb családtagunk, a Hialuronsavas arcszérum C-vitaminnal. Igazi nehézbombázó a szérumok között, koncentrált hatóanyagokkal, amik révén nem feltétlenül javasoljuk a mindennapi alkalmazását. Miért? Összefoglalónkban erre is választ adunk.

Tovább

Nem tudod melyik arckrém lenne ideális számodra? Segítünk választani!

blanche_arckrem.jpgNagyon sok levelet kapunk tőletek - amit imádunk olvasni, mert szeretjük a személyes kapcsolatot veletek :) - és legtöbben az arckrém választással kapcsolatban írtok nekünk. Gondoltuk a legegyszerűbben úgy segíthetünk a döntésben, ha írunk erről egy blogbejegyzést, mert ahány nő, annyi féle bőrtípus és annyi féle arcápolási rutin létezik.

Tovább

Karácsonyi bakancslista, Blanche módra :)

blance_karacsonyi_bakancslista.jpg

Mivel legutóbbi bakancslistás cikkünket is nagyon szerettétek, nem is volt kérdés, hogy összeállítunk majd egy karácsonyi kiadást is, ezzel egy kis inspirációt nyújtva számotokra, hogyan éljétek meg minden egyes pillanatát ennek a csodás időszaknak, és hogyan csökkentsétek a stresszfaktort! Nem is húzzuk az időt, vágjunk is bele a 10+1 pontos listánk végig járásába!

Tovább

Szemkörnyék ápolás - mit, mikor és hogyan?

shutterstock_155805716.jpg

Folytatjuk a "mit, mikor és hogyan" sorozatunkat, melyben ismét két termékünket hasonlítjuk össze, hogy könnyedén megtalálhassátok a számotokra legmegfelelőbb verziót. A szemkörnyék ápolás leginkább a 25 év feletti korosztályt érinti, azonban sokan nem tulajdonítanak neki különösebb figyelmet, mindaddig, amíg a mimikai ráncok vagy a szem alatti karikák zavaróvá nem válnak. Éppen ezért szeretnénk bemutatni, hogy miért fontos a szemkörnyéki bőr megfelelő ápolása, és hogy az ideális termékkel mennyi pozitív hatás érhető el!

Tovább

Őszi bakancslista, Blanche módra!

osz_3.jpg

Az ősz határozottan a belső töltekezés időszaka. Ez a tökéletes átmenet, mikor a nyári zsongásból kissé visszább vesszünk, és felkészülünk az év végi pörgésre. A borongós hangulat, az eső, a szél és a kissé csípősebb idő lehetőséget nyújtanak a kuckózós programokra, míg a napsütéses, gyönyörű színekben pompázó, hűvös napok a természettel való kapcsolódásnak adnak teret. Természetesen nálunk sincs ősz bakancslista nélkül, így most megosztjuk veletek, melyek azok a pontok, amiket beiktattunk az eddigi- és a következő hetekre.

Tovább

Micellás víz vs. micellás hab

fullsizerender_1.JPG

Manapság a micellát tartalmazó arcápolási szerek hatalmas sikernek örvendenek, de vajon mi áll a népszerűségük hátterében? Ezzel a kérdéssel már többször találkoztunk vásárlói megkeresésekben is, és mivel őszi újdonságaink egyike a micella csodálatos hatására épül, így idejét láttuk bemutatni ennek a "rejtélyes" összetevőnek a hatásait. Hogy még izgalmasabbá tegyük a dolgot, összehasonlítottuk az új micellás arctisztító habunkat, az eddig is kapható arctisztító micellás vizünkkel. Lássuk az eredményt! :)

Tovább

15 ml-be sűrített tömény csoda

img_0406.JPG

Szeptember van! Muszáj kimondanunk, leírnunk, tudatosítanunk, amennyiszer csak tudjuk, annyira hihetetlen számunkra, hogy máris a nyár végéhez értünk. Bár a jó idő még kitart, érezni az ősz első fuvallatait is: hűvösebbek az éjszakák, korábban sötétedik, a szellő is balzsamosan simogat, de a legfontosabb változás bennünk érezhető! Ösztönösen kezdünk ráhangolódni az átalakulásra, ilyenkor pedig még nagyobb szükség van a belső figyelemre, hogy meghalljuk, mit sugall a testünk/lelkünk.

Tovább

Nappali vs. éjszakai arckrém - mit, mikor és hogyan?

img_6439.jpg

Az egyik leggyakoribb kérdés, mellyel a szépségápolás világában találkozunk, azaz arcápolással kapcsolatos. Egészen pontosan az ideális arcápolókrém megtalálásával, és azzal, hogy melyik típusát érdemesebb alkalmazni, a nappalit vagy az éjszakait? Ahhoz, hogy erre a kérdésre választ adhassunk, alaposabban körbe kell járnunk a témát. Összegyűjtöttünk hát minden fontos információt, mely a birtokunkban van, hogy a segítségükkel a számotokra lehető legjobb megoldást választhassátok ti is!

Tovább

Természetes arcápolási rutin Blanche termékekkel

img_6589.jpg

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos egy rendszeres arcápolási rutin kialakítása. Bőrünk különös terhelésnek van kitéve manapság, hiszen a levegőből rákerülő szennyeződések mellett sokunk esetében a sminktermékek is plusz rétegként tömítik el a lélegezni vágyó pórusokat. Bár a modern szépségápolási piacon már megjelentek azok a termékek, amik "jobb" lélegzést biztosítanak az arcbőrnek (alapozók, púderek, korrektorok), a mindennapi arctisztítás- és ápolás akkor sem maradhat el, ha hosszútávon szeretnénk megőrizni a bőrünk egészségét!

Tovább

Az örök kérdés: natúr vagy szintetikus?

img_6601.jpg

Bár az elmúlt évek során határozott lépéseket tett az emberiség a természetesség, a környezetvédelem és az ökológiai egyensúly irányába, még a mai napig sokak fejében van káosz ezeket illetően. Még az olyan "kis volumenű" témákkal kapcsolatosan is, mint a kozmetikumok, melyek az emberiség viszonylag kis hányadát foglalkoztatják, mégis nagy mértékben hozzájárulhatnak az élhetőbb jövő eléréséhez! Hogyan? Elmagyarázzuk!

Tovább